Baza podatkov za obveščanje
Založba Obzorja Maribor d.d.

Spoštovani!

Prosimo, vzemite si trenutek, da ostanemo povezani...

Da bi Vas lahko tudi v prihodnosti še naprej informirali o naši ponudbi in novostih, smo skladno z novo Evropsko direktivo o zaščiti podatkov (GDPR), ki stopi v veljavo s 25.5.2018, obvezani pridobiti dovoljenje o uporabi vaših podatkov. Zato Vas vljudno prosimo, da izpolnite spodnji vprašalnik in nam s tem pomagate določiti, katere informacije želite prejemati.

Od posameznika bomo v bazah zbiranja podatkov zbirali ime in priimek, elektronski naslov, ter področje, o katerem ga naj obveščamo.

Založba Obzorja Maribor d.d., Partizanska cesta 5, 2000 Maribor, SI za DDV 43377432, matična številka 5048532, od posameznikov zbira e-naslove izključno za informiranje o učbeniških kompletih in ostalih izdajah, novostih na spletnih straneh in dogodkih namenjenih učiteljem oz. prijavljenim posameznikom (delavnice, seminarji) za področje, o katerem ga naj obveščamo.

Za Vaš čas se Vam že vnaprej zahvaljujemo, mi pa se bomo kot vedno trudili, da vam bomo še naprej omogočili čim uspešnejše in prijaznejše informiranje o novostih, ugodnostih in dogodkih!

ŽELIM, DA ME INFORMIRATE O:

izdajah, dogodkih in novostih glasbenega založništva:

DA
NE

 

akcijah in obvestilih knjižnega kluba:

DA
NE

 

NOVIH IZDAJAH IN DOGODKIH (PREDSTAVITVE)

DA
NE

VAŠI OSEBNI PODATKI:S klikom na POŠLJI soglašam, da sem v bazi podatkov za informiranje in obveščanje o izbranih novostih in izdajah. Zbrane podatke bo Založba Obzorja d. d. Maribor, Partizanska cesta 5, 2000 Maribor shranila in jih ne bo posredovala tretjim osebam. Svojo privolitev lahko prekličete kadarkoli na mail info@zalozba-obzorja.si