ANGLEŠČINA V 1. TRIADI OSNOVNE ŠOLE

Predstavljamo vam učbeniške komplete za pouk angleščine v I. triadi osnovne šole. Vabljeni k ogledu vsebine in uporabi dodatnih materialov za učence in učitelje.

Potrebujete več informacij? Pišite nam na zaloznistvo@zalozba-obzorja.si
Učbeniški kompleti My Fairyland 1,2 in 3 so zadnjih deset let namenjeni za pouk angleščine v prvih treh razredih osnovne šole. Kompleti My fairyland ob delovnem učbeniku zajemajo še priročnike za učitelje, zvočne zgoščenke, didaktični kovček, mape s plakati in slikami, komplet kartic z besediščem in ostale pripomočke, ki učencem približajo vsebine učbenika.

Učbeniški komplet My fairyland 1 je bil prenovljen v komplet Are you ready? 1 za šolsko leto 2020/2021, My fairyland 2 je bil prenovljen v komplet Are you ready? 2 za šolsko leto 2021/2022, My fairyland 3 pa je v prenovi in bo na razpolago za šolsko leto 2022/2023. Prenova učbeniških kompletov sledi učnim načrtom za poučevanje angleščine v prvih treh razredih osnovne šole in gre za kompletno prenovo delovnega zvezka, čeprav obravnava izbrane zgodbice iz materialov My fairyland.

Sočasno z delovnim zvezkom je nastal tudi Priročnik za učitelje, za katerega dobite brezplačno kodo in številni dodatni materiali, ki so učiteljem na voljo ob prijavi na strani e-gradiva.com.

Slikovni materiali, ki so v mapah za učitelje učbeniških kompletov My fairyland so v celoti kompatibilni s prenovljenim delovnim zvezkom.


V delovnih zvezkih najdete kodo, s katero se dostopa do iUčbenika, v katerem so poleg enostavnih interaktivnih vaj tudi vsi slušni posnetki, ki jih otroci spoznavajo pri pouku, tako zgodbice kot pesmice.


Več informacij?

Naročite si ogledne izvode! Želite podrobnejšo predstavitev učbenika?

Pokličite na telefonsko številko 02 234 81 02 ali pišite na zaloznistvo@zalozba-obzorja.si